shining crownShining Crown este un joc de pacanele clasic cu fructe, cu simboluri tradiționale. Acest joc a fost lansat în 2014 de furnizorul bulgar Amusnet (EGT). Slotul este popular datorită temei sale cu fructe. De asemenea, produsul are o interfață familiară cu care jucătorii sunt deja obișnuiți. 

Sloturile Shining Crown au un câmp simplu cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată. Simbolurile din joc sunt fructe clasice: cireșe, lămâi și clopoței. Simbolul wild este o coroană. Există, de asemenea, jackpot-uri, funcții bonus, simboluri scatter și alte funcții de joc. Vrei să joci Shining Crown simulator? Profitați de ofertele bonus ale cazinourilor online și obțineți o mulțime de beneficii. 

 

Rotiri Gratuite Fără Depunere la Shining Crown

Multe cazinouri online de încredere oferă rotiri gratuite pentru înregistrare. Aceste rotiri pot fi utilizate special pentru jocul de păcănele Shining Crown EGT. Ofertele sunt prezentate mai jos: 

  • Stanleybet – 100 rotiri; 
  • Seven – 107 rotiri; 
  • Conti Casino – 280 rotiri;
  • NetBet – 250 rotiri;
  • Las Vegas – 333 rotiri. 

Brandurile listate au condiții diferite pentru primirea FS. Dar cea mai bună ofertă la cazinoul SuperBet este 360 rotiri. 

Pacanele online Shining Crown - simboluri de fructe în joc

Pentru a câștiga Shining Crown free, trebuie să aduni o combinație de 3 simboluri de la stânga la dreapta. Tabelul de joc din acest slot este foarte simplu și dinamic. Acest lucru înseamnă că tabelul afișează întotdeauna mărimea pariului curent al jucătorului. Dacă există 5 combinații, atunci câștigurile pentru simbolurile din sloturile Shining Crown sunt după cum urmează: 

  • șeptari – 500x câștiguri; 
  • simboluri scatter dolar – 100x pariu; 
  • pepeni și struguri – 70x câștig; 
  • clopoței – 20x câștig; 
  • cireșe, lămâi, prune, portocale – plată de 15x. 

Jocul de păcănele Shining Crown are de asemenea simboluri speciale: 

  1. Expanding Wilds. Acestea sunt simboluri wild expansive. Acestea arată ca niște coroane care apar pe rolele din mijloc. Ele pot înlocui alte simboluri și se pot extinde pentru a acoperi întreaga rolă. Aceste simboluri cresc șansele de câștig. Aceasta este o șansă foarte interesantă. 
  2. Dollar Scatter. Atunci când apar 3, 4 sau 5 dintre aceste simboluri scatter, câștigurile vor crește de la 5 la 100 de ori. 
  3. Scatter stea. Acesta apare pe trei role. Trei dintre ele cresc câștigurile de 20 de ori pariul pe rotire. 

Simbolurile sunt adesea combinate, astfel încât combinațiile sunt rare. Dar dacă reușești să aduni una sau mai multe combinații câștigătoare, vei primi un câștig impresionant. 

Combinații câștigătoare în Shinning Crown Demo

În Shining Crown demo sau în modul plătit, anumite combinații sunt valabile. Jocul are linii de plată fixe. Mărimea pariurilor variază de la 10 la 20 de monede. Cele mai profitabile sunt șeptarii, care pot aduce până la 100.000 de monede. Dar alte simboluri nu sunt cu mult în urmă: 

  • dolari – 20.000 de monede; 
  • pepeni și struguri – 14.000 de monede; 
  • stele și clopoței – 4.000 de monede; 
  • cireșe, lămâi, prune, portocale – 3.000 de monede. 

În păcănele gratis Shining Crown, vă puteți dubla câștigurile. Pentru a face acest lucru, trebuie să jucați în modul Pariere. Jucătorii au la dispoziție 5 încercări. Dar dacă eșuați, toate fondurile vor fi pierdute. De asemenea, puteți câștiga cu cărțile jackpot bonus. Trebuie să alegeți 3 cărți specifice din 12. 

Shining Crown free este un slot cu fructe cu combinații câștigătoare corespunzătoare. Acestea sunt prezentate în tabel: 

Simbol

Combinație

Câștiguri, RON

Pepeni

Combinație de 3 simboluri 

Combinație de 4 simboluri 

Combinație de 5 simboluri

40

120

700

Cireșe

Combinație de 3 simboluri 

Combinație de 4 simboluri 

Combinație de 5 simboluri

10

30

150

Lămâie

Combinație de 3 simboluri 

Combinație de 4 simboluri 

Combinație de 5 simboluri

10

30

150

Struguri

Combinație de 3 simboluri 

Combinație de 4 simboluri 

Combinație de 5 simboluri

40

120

700

Prune

Combinație de 3 simboluri 

Combinație de 4 simboluri 

Combinație de 5 simboluri

10

30

150

Portocale

Combinație de 3 simboluri 

Combinație de 4 simboluri 

Combinație de 5 simboluri

10

30

150

Șeptari

Combinație de 2 simboluri

Combinație de 3 simboluri 

Combinație de 4 simboluri 

Combinație de 5 simboluri

10

50

250

5 000

Clopot

Combinație de 3 simboluri 

Combinație de 4 simboluri 

Combinație de 5 simboluri

20

40

200

Coroană

Înlocuiește toate simbolurile de pe rolele 2, 3, 4

 

Dolar

Combinație de 3 simboluri 

Combinație de 4 simboluri 

Combinație de 5 simboluri

50

200

1 000

Steaua

Combinație de 3 simboluri 

200 

Dacă vrei să câștigi jackpot-ul, încearcă Shining Crown gratis și colectează coroane și clopoței. 

Cum joci păcănele Shining Crown gratis?

Distracția de la Shining Crown gratis merită încercată, deoarece slotul are un RTP de 96,3%. Pentru a juca slotul, trebuie să urmați câțiva pași. Dar înainte de asta, trebuie să lansați Shining Crown demo. Să luăm în considerare pașii de mai jos: 

  1. Accesați site-ul web al cazinoului online. Găsiți o platformă de jocuri de noroc de încredere, cu o licență de încredere. 
  2. Găsiți un slot. Utilizați funcția de căutare pentru a găsi un anumit slot. 
  3. Deschideți versiunea demo a slotului. Faceți clic pe butonul „Joacă Gratis” din interfața slotului. 
  4. Vizualizați informații. Mergeți în partea dreaptă jos a meniului pentru a vedea algoritmul pentru simbolurile plătitoare. 
  5. Setați un pariu. În Shining Crown free, puteți alege pariuri de la 10 la 200 de credite virtuale. 
  6. Faceți clic pe „Rotire”. Acest lucru va lansa jocul în modul demo. 

Shining Crown demo este o caracteristică specială care vă va ajuta să înțelegeți caracteristicile jocului de pacanele. Acest joc are o rată mare de returnare, ceea ce face posibilă obținerea de câștiguri mari în timpul jocului pe bani reali. Mai jos, am descris sloturi similare în ceea ce privește mecanica de joc, care sunt, de asemenea, populare în rândul jucătorilor.

Shining Crown Clover Chance

Shining Clover Chance este un slot interesant de la furnizorul EGT. Acesta este realizat într-un stil clasic de fructe. Slotul are linii de plată fixe, datorită cărora puteți obține câștiguri de 5.000 de ori pariul. Fiecare câștig poate fi mărit dacă jucătorii sunt norocoși în jocul de risc. În plus, slotul are 4 jackpot-uri progresive. Aceste premii nu sunt multe, dar această recompensă merită investiția pe care o veți face în acest joc. Jucați cu plăcere. Rulați Shining Crown demo, învățați caracteristicile și jucați pe bani reali. Unele branduri oferă și rotiri gratuite pentru acest slot. 

40 Shining Crown Bell Link

Acesta este un joc cu un proces de divertisment interesant. Dar există și un joc cu mai multe oportunități de câștig. Shining Crown Bell Link are 40 de linii de plată. A fost lansat de EGT. Dezvoltatorul a creat mai multe versiuni ale jocului într-un singur slot. 

Slotul are șeptari, fructe și clopoței pe 40 de linii de plată. Coroanele oferă un număr mai mare de câștiguri. De asemenea, dezvoltatorul a îmbunătățit designul grafic comparativ cu versiunea tradițională a Shining Crown. Puteți roti rolele și încerca să câștigați bani. Slotul este disponibil fără înregistrare și de pe un smartphone fără descărcare.

Concluzie

Shining Crown este un slot cu fructe interesant. În ciuda temei banale, produsul EGT va fi atractiv pentru jucători. Acest lucru se datorează prezenței a 4 jackpot-uri progresive și a unui RTP ridicat de 96,37%. Nu este nevoie să faceți mișcări bruște. Jocul principal are un design simplu și interesant. 

Shining Crown free are anumite avantaje: 

  • patru jackpot-uri progresive; 
  • randamente ridicate; 
  • simboluri wild expansive; 
  • volatilitate ridicată;
  • prezența unui mod demo.

Din punct de vedere vizual, jocul pacanele arată bine. Dar am dori să adăugăm puțină emoție jocului bonus. Restul opțiunilor sunt la un standard suficient de ridicat. Lansați Shining Crown la un cazinou online de încredere și jucați pe bani reali!